groeimee2

Interessante links voor ouders

groeimee

Groeimee - over opvoeden gesproken!

Deze site biedt ouders en andere opvoedingsverantwoordelijken een waaier aan opvoedinformatie in dossiers, filmpjes, vaak voorkomende vragen en antwoorden ( EHBO), een kaart met contactgegevens van organisaties waar je terecht kunt voor opvoedingsvragen, een kalender met activiteiten in je buurt.

Link

kind en gezin

Kind en Gezin

Kind en Gezin is een agentschap van de Vlaamse overheid. Het heeft de opdracht om actief bij te dragen tot het welzijn van jonge kinderen en hun gezinnen door allerhande dienstverlening (vaccinaties, opvoedingstips,...) zowel thuis als in de consultatiebureau's van Kind en Gezin.

Link

Gezinsbond

Gezinsbond

De Gezinsbond zet zich in voor alle gezinnen in Vlaanderen en Brussel en verdedigen de belangen van de gezinnen. Kinderen komen op de eerste plaats. We ijveren voor blijvende erkenning en waardering van het gezin als hoeksteen van onze samenleving.

Link

opvoedingslijn

Opvoedingslijn

Ouders die merken dat het met de opvoeding van hun kind niet zo vlot loopt, hebben vaak nood aan een klankbord. Iemand die hen begrijpt, maar die ook een antwoord kan bieden op vele vragen. Dat is wat de Opvoedingslijn wil zijn!

Link