groeimee2

Ouder-onthaalpagina

Welkom op de website Huis van het Kind regio westhoek!

Kinderen en jongeren groot brengen is een belangrijke taak in jouw dagelijkse leven. Vaak lukt alles goed, maar soms heb je twijfels, vragen of ervaar je moeilijkheden. Weet dan dat er in de Westhoek heel wat hulp voor handen is voor papa's, mama's, grootouders, plusouders, gescheiden ouders,… . Praten met iemand die naar je luistert, antwoorden krijgen op opvoedingsvragen, praktische informatie ontvangen, andere ouders ontmoeten … kan ook aan jou steun geven.

Een Huis van het Kind is een samenwerking tussen vele verschillende diensten en organisaties die zich inzetten voor kinderen, jongeren en gezinnen. Je kan bij verschillende diensten en organisaties van het Huis van het Kind in jouw buurt terecht voor informatie, advies, antwoorden op opvoedingsvragen, ontmoetingsmomenten met andere ouders en preventieve gezondheidszorg zoals de kindervaccinaties.

Volgende info kan je terugvinden op deze website:

  • Waar kan ik terecht toont je de dichtsbijzijnde diensten en organisaties waar je terecht kan om een antwoord te krijgen op je vragen.
  • Wil je liever digitale informatie of via interessante websites antwoorden vinden op je vragen? Ga dan eens kijken naar interessante websites die jou zeker en vast op weg helpen.