logo expoo

 

 

Uitleendienst - Professional in Veurne-Diksmuide

Welke themapakketten?

In de regio Veurne-Diksmuide worden de themapakketten door de Regionale Welzijnsraad Veurne-Diksmuide aangeboden aan de hand van een boeiende reeks vormingsmomenten voor ouders en opvoeders: de vormingspakketten worden namelijk aangeboden met begeleider.

Hiermee kan je een interactieve bijeenkomst organiseren voor ouders en opvoeders.  Jij brengt de mensen samen, wij doen de rest. Verwacht niet zozeer een theoretische insteek van hoe het moet. Het is een samen zoeken naar wat opvoeden betekent en welke ervaringen we ermee hebben. Uitwisselen en leren van elkaar staat centraal.

De themapakketten worden gebracht in samenwerking met Informant. Op de website van Informant vindt u alle info terug over welke vormingen aangeboden worden.

Hoe ontlenen?

INFORMANT - gesloten vormingsaanbod

Beheerstraat 44, 8500 Kortrijk

0486 933 824

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Kostprijs?

Een bijeenkomst kost 200 euro (+ vervoersonkosten van de begeleider). De Regionale Welzijnsraad Veurne-Diksmuide en de Vlaamse overheid voorzien een tegemoetkoming van in totaal 180 euro.

Om de tegemoetkoming van de Regionale Welzijnsraad te ontvangen (80 euro), vul je na afloop van de bijeenkomst dit onlineformulier in. Opgelet! deze tegemoetkoming is enkel geldig voor organisaties werkzaam binnen de regio Veurne-Diksmuide.

De tegemoetkoming van de Vlaamse overheid ontvang je door éénmalig te registreren. Alle info rond de tegemoetkoming van de Vlaamse overheid vind je hier.

Op zoek naar iets anders?

Indien u op zoek bent naar andere bestaande pakketten over bepaalde opvoedingsthema's, surf dan naar het documentatiecentrum van Expoo. In de zoekfilter selecteert u 'materialenpakketten'.