logo expoo

 

 

Wie doet wat

Als professional is het vaak moeilijk om door de bomen het bos te zien wanneer een (groot)ouder of andere opvoedingsverantwoordelijke langs komt met vragen over opvoeding, gezondheidszorg,... 

Daarom beschikt deze website over een efficiënte zoekmachine. Via het submenu "opzoeken in de verwijsgids" kunt u op een snelle en eenvoudige manier zoeken naar diensten of organisaties die actief zijn in de regio Westhoek en die via hun basisaanbod ouders of andere opvoedingsverantwoordelijken ondersteunen. U vult in de zoekmachine één of meerdere zoekvelden in en de voor u relevante informatie wordt weergegeven.

Bovendien kan u meteen contact opnemen met de organisatie en zo (groot)ouders en anderen op een warme manier doorverwijzen!

Wenst uw dienst of organisatie zelf opgenomen te worden in deze databank? Vul dan het FORMULIER in en bezorg het digitaal via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Wij doen het nodige!

 

Bijlagen:
Bewaar het bestand Formulier_partner_HvhK.docxFormulier partners Huis van het Kind[Formulier om opgenomen te worden in de databank Huizen van het Kind Westhoek]45 kB